Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka löken. Skär svampen i kvartar. Stek lök och svamp i smör & rapsolja i en stor stekpanna, ca 3 minuter
Ställ fram renskavspannan direkt på bordet. Ibland vill man laga allt i samma panna, ute i vildmarken kan man alltid använda en stor Morekka över öppen eld, men hemma duger en vanlig stekpanna med höga kanter alldeles utmärkt
Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolök och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning
I kväll har vi ätit riktigt snabbmat. Renskavspanna. Mums. Svamp och renskav ger en härlig smak av skog. Renskav eller älg/viltskav finns i frysdisken i smidiga förpackningar
Stek renskavet i en stekpanna med matfett, tills det får fin färg. Skala och hacka löken. Ansa svampen. Tillsätt lök och svamp i slutet av stek-ningen och låt det fräsa i 3 minuter
1. Tillbehör. Koka upp saltat vatten till pastan. 2. Renskav. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs lök och vitlök mjukt
Servera vinet 15-17 grader till en renskavspanna med kantareller och grädde, lite rårörda lingon och potatispuré, ett perfekt sätt att få guldkant på vardagen