Tillsätt renskaven och stek tills den fått färg. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande Västerbottenost
Tillsätt renskaven och stek tills den fått färg. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
riven Västerbottenost. Men ibland är det extra magiskt…för vem har renskav, trattkantareller, rårörda lingon, VÄSTERBOTTEN och tillräckligt med ingredienser för att göra pannkaka
Stek upp renskaven och peppra och salta, grovt peppar skall det vara. Blanda pepparrot, renskav, lök och eventuellt tryffel varsamt och dela upp och lägg ca 3 matskedar i varje plastpåse. 1 paket renskav. 50 gram Västerbottenost
Lägg åt sin stek renskaven i smör, salta o peppra. Blanda ihop alltsammans, Skala och skiva potatisen tunt, varva potatis och renskav i en ugnsäker form salta och peppra lite på potatisen mellan varje varv
Till det mos på mandelpotatis och västerbottenost. Det blev renskavsgryta med messmör och kantareller. Mos på mandelpotatis och västerbottenostKoka potatisen
Höstpaj, eller västerbottenpaj med renskav som den egentligen heter, är ett recept som vann en pajtävling i tidningen Land för många år sedan, och har sparats av min mor som nu tyckte att jag skulle skriva om denna goda höstiga paj
Wrappa in svenska smaker av renskav och Västerbottenost i ett tunnbröd, ta den rutiga filten under ena armen och någon du tycker om under den andra och traska ut i grönskan