Renskav med kantareller recept

0 Spara
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Tillsätt renskaven och stek tills den får lite färg. fryst renskav. 500 g fryst renskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något
4 Spara
Renskötarpanna

Renskötarpanna

Stek renskaven, löken och kantarellerna i en stekpanna. Servera med potatismos och lingon. 400 g renskav. 200 g kantareller
3 Spara
Älgskavspytt ..

Älgskavspytt ..

Älgskav/renskav eller vildsvinsskav. Låt det bryna med en stund under omrörning. Du som har möjligheten till riktigt viltkött och färska kantarellerhar ju den möjligheten
2 Spara
Per-Eriks renskavsgryta

Per-Eriks renskavsgryta

Skär det nätt och jämnt tinade renskavet i bitar och bryn det i Milda flytande margarin i en stekpanna
0 Spara
Vild höstpasta

Vild höstpasta

Av resterna från den vilda Rydbergaren blev det en god pastarätt dagen efter. Det möra rådjursköttet, löken och kantarellerna fick gona in sig i en lätt sås på grädde med kantarellfond och sherry
0 Spara
Viltskavspytt i panna

Viltskavspytt i panna

Med anledning av dessa fantastiska råvaror, och på grund av att det var evigheter sedan jag bjöd på något recept här på bloggen, gör jag härmed ett uppehåll i resedagboksskrivandet och bjuder på en höstfavorit i form av pytt i panna med viltskav
1 Spara
Renskav

Renskav

Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. 480 g Renskav. Bryn smöret i en stekpanna
8 Spara
Renskavslåda

Renskavslåda

Servera renskavslådan med en klick röd vinbärsgelé eller rönnbärsgelé. Skär den något tinade renskaven i tjocka skivor
Sökförslag och sidor