Renskav med kantareller recept

12 Spara
Tunnbrödsrulle med souvas

Tunnbrödsrulle med souvas

souvas eller renskav, i tunna skivor. Basilikasås. Finhacka basilikabladen och blanda med yoghurt. Smaka av med pressad vitlök, lite salt och nymald svartpeppar
4 Spara
Renskötarpanna

Renskötarpanna

Stek renskaven, löken och kantarellerna i en stekpanna. Servera med potatismos och lingon. 400 g renskav. 200 g kantareller
3 Spara
Älgskavspytt ..

Älgskavspytt ..

Älgskav/renskav eller vildsvinsskav. Låt det bryna med en stund under omrörning. Du som har möjligheten till riktigt viltkött och färska kantarellerhar ju den möjligheten
0 Spara
Viltskavspytt i panna

Viltskavspytt i panna

Med anledning av dessa fantastiska råvaror, och på grund av att det var evigheter sedan jag bjöd på något recept här på bloggen, gör jag härmed ett uppehåll i resedagboksskrivandet och bjuder på en höstfavorit i form av pytt i panna med viltskav
1 Spara
Renskav

Renskav

Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. 480 g Renskav. Bryn smöret i en stekpanna
8 Spara
Renskavslåda

Renskavslåda

Servera renskavslådan med en klick röd vinbärsgelé eller rönnbärsgelé. Skär den något tinade renskaven i tjocka skivor
Sökförslag och sidor