Renskav med kantareller recept

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskavmedkantareller i en gräddig sås. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhög värme tills det är brynt
Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

4 Renskav 500 g renskav smör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

2 dl förvälld svamp som gula kantareller eller trattkantareller (eller blanda). 240 gram renskav, 1 pkt fryst. 4 msk hackad persilja att garnera med
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Stek renskavet i en stekpanna med smör och lägg i grytan allt eftersom det blir klart. Servera med rårörda lingon
Renskav med kantareller och jordärtskockspuré!

Renskav med kantareller och jordärtskockspuré!

Renskav är ett bra fettsnålt kött som passar bra ihop medkantareller och jordärtskocka. Stek köttet enligt förpackningen i lite olja, ställ åt sidan, Hacka lök och palsternacka stek glansigt i lite olja tillsammans medkantarellerna
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Renskav är bland det bästa jag vet när det gäller lite lyxigare vardagsmat. Mortla enbär med salt och häll över köttet
Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Renskav äter vi ofta här hemma, men medkantarellerna blev det verkligen det där lilla extra. Bryn renskaven i samma stekpanna, pudra över mjölet och rör runt
Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Lägg i kantarellerna. Renskav. Stek lök, bacon och renskav. Fritera grönkål som garnityr ovan renskaven. Renskav
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag medrenskav på tallriken
Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

Lunchen hemma hos oss blev därför renskavmedkantareller. Smaka av med salt och peppar. Idag när vi handlade på Coop hade dom färska kantareller som plockats här på orten
Renskav

Renskav

renskavmedkantareller. Fräs morötter några minuter, i medkantareller, låt fräsa till den mesta vätskan försvunnit, rör i vitlök, salta lite
Renskav med zuccinipasta

Renskav med zuccinipasta

Kantarellerna stekte jag i en annan stekpanna, och blandade sedan med köttet. Nåja, hittade i Anna Halléns bok om LCHF mat en rätt medrenskav och zuccinipasta som lät snabb och bra