Renskav kantareller timjan recept

Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

4 Renskav 500 g renskav smör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra. Bryn renskaven i samma stekpanna, pudra över mjölet och rör runt
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavens smak inte störs för mycket
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav. Fläskfilégryta med Svamp, Timjan, Citron & Vitlök
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

t ex kantareller. Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar
Renskavsgryta med kantareller och lingon

Renskavsgryta med kantareller och lingon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 800 gram renskav 2 msk smör 1 odefinierad kantareller , eller annan svamp efter tillgång 2 dl vispgrädde 5 dl viltbuljong 2 msk messmör 1 tsk timjan 1 odefinierad salt 3 msk rårörda lingon 1 odefinierad peppar Köp receptet
Viltgryta med kantareller

Viltgryta med kantareller

Rör ner stötta enbär och timjan. Snabblagad viltgryta med kantareller. 1 pkt (240 g) älg- eller renskav. ca 2 - 3 dl förvällda gula kantareller. 1 näve torkade trattkantareller eller trumpetsvamp. 1 tsk torkad timjan. ca 2 - 3 dl förvällda gula kantareller. 1 näve torkade trattkantareller eller trumpetsvamp. 1 tsk torkad timjan
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. timjan. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ansa kantarellerna. Tillsätt grädde, soja, messmör och smulad timjan. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

Som vuxen händer det att jag har i både enbär och timjan för att få fram viltsmaken ännu mer. Min mormor serverade ofta renskav när jag var på besök
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Tillsätt därefter grädde, creme fraiche, timjan, salt och peppar. Här en renskavsgryta, något jag inte tillagat förut men däremot ätit
Höstpasta m viltkött

Höstpasta m viltkött

renskav, hjort eller rådjur. Det möra rådjursköttet, löken och kantarellerna fick gona in sig i en lätt sås på grädde med kantarellfond och sherry
Middagstips ...

Middagstips ...

Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. Ansa kantarellerna. Tillsätt grädde, soja, messmör och smulad timjan
Renskavsgryta

Renskavsgryta

kantareller. Häll i grädde, viltfond, messmör och timjan och låt koka upp på svag värme. Tillsätt kantarellerna, eventuellt förstek dem