4 Renskav 500 g renskav smör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra. Bryn renskaven i samma stekpanna, pudra över mjölet och rör runt
Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavens smak inte störs för mycket
t ex kantareller. Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar
Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. timjan. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar