Renskav kantareller messmör recept

Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Lägg i kantarellerna. Ingrediensen som gör det lilla extra i denna skav är messmör. Renskav. Lägg i messmöret
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav. Ställ åt sidan sålänge och tillsätt senare i grytan tillsammans med grädde, messmör och lingonsylt
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god. Rör i créme fraiche, messmör, vatten samt soja och låt koka ihop några minuter
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

t ex kantareller. Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar
Renskavsgryta med kantareller och lingon

Renskavsgryta med kantareller och lingon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 800 gram renskav 2 msk smör 1 odefinierad kantareller , eller annan svamp efter tillgång 2 dl vispgrädde 5 dl viltbuljong 2 msk messmör 1 tsk timjan 1 odefinierad salt 3 msk rårörda lingon 1 odefinierad peppar Köp receptet
Renskavspanna med messmör

Renskavspanna med messmör

Bryn renskaven i smör & rapsolja i stekpannan under omrörning. Smaksätt med messmör, senap, salt och svartpeppar
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar. Renskavsröran. messmör. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ansa kantarellerna. Tillsätt grädde, soja, messmör och smulad timjan. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

För en tid sedan lästa jag att Marcus Aujulay har messmör i sin sås. Min mormor serverade ofta renskav när jag var på besök
Middagstips ...

Middagstips ...

Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. Ansa kantarellerna. Tillsätt grädde, soja, messmör och smulad timjan
Renskavsgryta

Renskavsgryta

kantareller. Häll i grädde, viltfond, messmör och timjan och låt koka upp på svag värme. Tillsätt kantarellerna, eventuellt förstek dem
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ansa kantarellerna. Tillsätt grädde, soja, messmör och smulad timjan. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt
Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Renskav med svamp och messmör (4p)2 paket renskavNågra nävar kantarell eller trattkantarellEn finhackad gul lökEn klick smör4 dl grädde3 msk messmörVitpeppar, saltPersiljaSå här gör du. 1) Bryn renskaven i smör. 3) Häll i köttet, grädde och messmör. 2 paket renskav. 3 msk messmör
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

Riktigt gott med smak av vilt, messmör och getost. Renskavsröra. Tillsätt skaven, messmör, timjan, salt och peppar
Salming inspirerar

Salming inspirerar

Renskavsgryta med Kantareller och Lingon. Jag fastnade för Renskavsgrytan. Bryn kantarellerna i smör i stekpannan