Häll över buljongen och låt sjuda, ca 30 minuter tills köttet är mört. Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka 400 g renskav (eller viltskav). 6 dl köttbuljong
½ dl buljong (vatten + fond). ½ dl buljong. 240 g fryst renskav. Rör ner soja, timjan, buljong, crème fraiche och gelé och låt puttra 3-4 minuter. 240 g fryst renskav
• Grönsaksbuljong. • Renskav. Efter en stund ta i buljong och ärtor. Stek renskav med svamp. Jan 21. 22. 07. 0. Improviserad renskavsgryta med färskpasta
Vi har viltveckor här på gästgivaregården och det innebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare
Avsluta med rödvin, buljong, grädde och kryddorna. I kväll blir det renskavsgryta, har äntligen hittat ett riktigt gott recept som till och med ungarna gillar
Renskavsgryta med potatisrenskavsmörsalt och peppargräddesvartvinbärsgeléköttbuljongtärninglökpulversojaStekrenskaven i smör och på med salt och peppar