Renskav buljong recept

Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

När den är brynt så tillsätt grädde, buljong, senap och soja. Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller
Renskav med messmör och lingon

Renskav med messmör och lingon

Häll över buljongen och låt sjuda, ca 30 minuter tills köttet är mört. Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka 400 g renskav (eller viltskav). 6 dl köttbuljong
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Häll på buljongen, kryddorna, vinbärsgelén, kantarellerna och creme fraichén. Bryn renskaven tills den fått fin färg
Middagstips – renskavsgryta

Middagstips – renskavsgryta

Låt rotsellerin sjuda i buljongen i en kastrull, medan renskaven får färg i stekpannan. Renskavsgryta med ris och sockerärtor
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

½ dl buljong (vatten + fond). ½ dl buljong. 240 g fryst renskav. Rör ner soja, timjan, buljong, crème fraiche och gelé och låt puttra 3-4 minuter. 240 g fryst renskav
Improviserad renskavsgryta med färskpasta

Improviserad renskavsgryta med färskpasta

Grönsaksbuljong. • Renskav. Efter en stund ta i buljong och ärtor. Stek renskav med svamp. Jan 21. 22. 07. 0. Improviserad renskavsgryta med färskpasta
Renskav med pressad potatis

Renskav med pressad potatis

Häll på buljong, soja och matlagningsgrädde. Renskavsgryta med potatis och lingon till, gott och mustigt

Förvildad renskav

Salta och peppra och slå på buljongen. Halvtina renskaven och bryn det i lite smör i en stekpanna. Renskav kan bytas mot älg- eller hjortskav
Norrländsk renskavsgryta

Norrländsk renskavsgryta

Häll på fond/buljong, enbär, soja och rödvin, koka upp och tillsätt matlagningsgrädde. Renskavsgryta med kantareller i juni
Renskavslåda

Renskavslåda

Tillsätt crème fraiche, buljong, enbär, gelé, messmör, soja, timjan, salt och peppar. Skär den något tinade renskaven i tjocka skivor
Det är de små detaljerna som gör et...

Det är de små detaljerna som gör et...

Vi har viltveckor här på gästgivaregården och det innebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare

Renskavsgryta...

Avsluta med rödvin, buljong, grädde och kryddorna. I kväll blir det renskavsgryta, har äntligen hittat ett riktigt gott recept som till och med ungarna gillar
Renskavsgryta med potatis

Renskavsgryta med potatis

Renskavsgryta med potatisrenskavsmörsalt och peppargräddesvartvinbärsgeléköttbuljongtärninglökpulversojaStekrenskaven i smör och på med salt och peppar
Norrländsk lasagne

Norrländsk lasagne

400 g renskav. 1½ dl rött vin eller buljong. Ugn 225 grader. Skala och finhacka löken. Rensa och skär svampen i skivor