Lägg ner räkorna och det finhackade renköttet i crème fraicheblandningen. 1100 g löjrom eller sikrom. 14 skivor Norskt Lantbröd 20 g smör 200 g crème fraiche 1 msk pepparrot på tub 2 krm salt 0,5 tsk vitpeppar, malen 1 dl färsk dill, finhackad 100 g löjrom eller sikrom 500 g räkor med skal 80 g rökt/gravat reninnanlår 1 stjälk salladslök, finhackadSkär bort kanterna på brödet och stek i smöret i en ”grillpanna” tills de är gyllenbruna på båda sidor
Gravad snömörad ren med löjrom, pepparrot och färskost, crisp och krasse. Komponera en vacker tallrik med tunnt skivad ren, löjrom, riven pepparrot och smörstekt bröd
Rör creme cheesen smidig,strimla renköttet och hacka upp det och i med det i oströran. Och skulle man nu ha nån av gästerna som inte gillar rom,så garnera med lite renkött istället
löjrom och kallrökt lax ELLER rökt renkött och hackad rödlök. Antingen med rullar av kallrökt lax och löjrom/stenbitsrom eller så kan ni göra som jag ska göra idag och servera cheesecaken tillsammans med rullar av rökt renkött och hackad rödlök