Det är vinet är utmärkt sällskap till en renfilé eller älgstek med krämiga eller syrliga tillbehör eller prova servera det till en lättrimmad ugnstekt torksrygg med rödvinssås och du har en magisk smak och vinkombination
Av huvudrätterna var det främst de hemlagade köttbullarna som var mest omtyckta, men köttbullar är ju inte heller särskilt festligt egentligen, när man kan ha exempelvis gott viltkött som renfilé eller reninnanlår med chokladsås, potatisgratäng och brysselkål, alternativt tillbehören potatiskaka, portvinssås och svartrot, eller varför inte trattkantarellsås
Servera med önskade tillbehör och ev. Inbakad oxfilé fylld med svampstuvning. tillbehör som ugnstekt potatis, rostade rotfrukter, grönsaker mm som du vill servera till
strö över vetemjöl, rör om och späd med grädde. Smaksätt med soya och krossad timjan samt lite salt. Serva med ångkokt mandelpotatis med skal, broccoli eller sockerärter
Putsa filén fri från hinnor med en vass kniv. Tillbehör. Låt dem svalna något och lossa med en stekspade och forma till ringar eventuellt runt ett glas eller en flaska