Renfilé recept

11 Spara
Laxtartar med råraka

Laxtartar med råraka

Laxtartar med råraka6 port400 g skivad rökt lax1 finhackad avocado0,5 dl finhackad schalottenlök1 dl finhackad salladslök2 msk pressad citronjuice2 msk majonnäs0,5 tsk salt2 krm svartpepparMiniråraka. 400 g skivad rökt lax
0 Spara
Med Yalumba på Pubologi

Med Yalumba på Pubologi

Renfilé med rostad och torkad blomkål. Som krona på verket serverades avslutningsvis en renfilé med rostad, torkad blomkål, kejsarhatt (svamp av typ skivling) och en smörad buljong
2 Spara

Viltfilé med rönnbärssås

500-600 g renfilé eller älgfilé. Lägg filéerna i en trång form med lök och enbär, häll på vinet. Täck över och ställ kallt, minst ett par timmar, gärna längre
1 Spara

Borgaknytet

Skär den putsade oxfiléen i 4 jämnstora bitar. Banka ut till lövbiffstjocklek. Strimla renfilen och riv osten
0 Spara

När är köttet klart?

Renfilé. Oavsett om man tillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart
0 Spara

Aartsy

Imponerar stort gör renfilén som serveras på en bädd av tärnade rotsaker och rentunga. Öster om Renstiernas kan förefalla vara en lång väg att gå, men där finns numera en del matställen som lockar
0 Spara

Ren Slashing

Färsk renfilé. Mal köttet & det torkade köttet i en köttkvarn. Blanda upp med Cognac, Dijon, ketchup, en äggula, enbär, en dash olivolja, salt & peppar, ½ hackad gul lök
Sökförslag och sidor