TipsDina konfiterade svampar och tomater kommer hålla sig väldigt länge, förvara dem mörkt och svalt och använd alltid rena verktyg när du tar upp ur burken
Gör rensvamparna och skala bort det som behövs, Hacka eller skär i skivor. Bryn först tofun lite gyllenbrun, tillsätt svampen och rödlöken och stek dem så de också får färg innan du häller på tamarisoja, sesamolja och agavesirap, samt cashewnötterna, limen och kryddorna
Tvätta rentsvampen i kallt vatten. Serveras med potatismos, stekt svamp och lingonsås. Fräs svampen i riktigt med smör tills den mjukar och blivit något mörkare i köttet
Renskav blir det väldigt sällan i mina två små kök men jag förstår inte riktigt varför. Lite kött, lök, svamp och grädde så har du en jättegod början, eller helt klart och gott redan där
Matlådor fanns redan i frysen, så detta skulle bara ske av ren, frivillig vilja och lust. Så jag bytte därför ut all grädde mot havregrädde och lasagneplattor mot zuccini och svamp
Borsta svampenren och skär bort nedre delen av skaftet. Nu ligger svampen och eftertorkar på galler. Det finns gott om Karl Johan svamp nu och den är så läcker