Remouladsås vinäger recept

Fish´n chips

Fish´n chips

Oftast serveras den med bara med vinäger och citron men vi la till en Dansk Remouladsås så man har något att dippa i
Fish and chips

Fish and chips

frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
Fish and Chips

Fish and Chips

Remouladsås. Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Ljummen färskpotatis i curryremoulad

Ljummen färskpotatis i curryremoulad

Blanda den ljumna potatisen med remouladsåsen och servera med fisken. Vispa äggulorna kraftigt tillsammans med vinäger, senap och lite salt
Fish and chips 2.3

Fish and chips 2.3

Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken

MAJONNÄS

Exempelvis aioli (tillsätt vitlök), remouladsås (tillsätt picklade grönsaker), skarpsås (hackade hårdkokta ägg och dill) m
Smörrebröd med Rostbiff och Hemslungad Remouladsås...

Smörrebröd med Rostbiff och Hemslungad Remouladsås...

Vispa äggulan med senap och vinäger. Jag älskar smörrebröd i alla former så det blev inget undantag i påsk utan till frukost blev det en klassisk rostbiffmacka med hemgjort remouladsås
Meny för lata med begränsad ekonomi

Meny för lata med begränsad ekonomi

Middag fiskpinnar, med remouladsås (hemlagad) och kokt potatis. Koka riset och låt svalna, låt under tiden den finhackade löken dra i vinäger, vilken vinäger som helst går bra, jag använder i dag äppelcidervinäger
Torsk till middag

Torsk till middag

Stekt torsk med remouladsås och ragu på rökt sidfläsk och champinjoner. ½ msk äppelcidervinäger. Remouladsås
Små potatistricks

Små potatistricks

Remouladsås och rostad lök. Häll över vinägern. 2 msk rödvinsvinäger. stå 2–3 min så att brödet suger upp vinägern. 2 msk rödvinsvinäger

Knaprig kapkummel med egen remoulad

Remouladsås. Tillsätt dragon och vinäger. 1 tsk vitvinsvinäger.  Hacka kapris och pickelsgrönsakerna och blanda med crème fraiche