frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
Remouladsås. Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Vispa äggulan med senap och vinäger. Jag älskar smörrebröd i alla former så det blev inget undantag i påsk utan till frukost blev det en klassisk rostbiffmacka med hemgjort remouladsås
Rör ihop med vinäger och senap. * Rör långsamt ned olja i en fin stråle i äggulan och rör hela tiden* Blanda med gräddfilen* Häcka gurkan i små bitar, låt rinna av och blanda med socker och vinäger, låt stå en stund alt använd bostongurka
Middag fiskpinnar, med remouladsås (hemlagad) och kokt potatis. Koka riset och låt svalna, låt under tiden den finhackade löken dra i vinäger, vilken vinäger som helst går bra, jag använder i dag äppelcidervinäger