Förvara remouladsåsen i kylen. 10,5 dl syltlök. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök. 12 krm gurkmeja (valfritt)Hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt
RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan. Är grönsakerna för blöta blir remouladsåsen lös, och det vill vi inte
Börja med remouladsåsen om du vill ha det till. hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt. Förslagsvis som på bilden med kokt potatis, stekt paprika, ärtor, citronklyfta, remouladsås och dill
Rostbiff med remouladsås, cornichons och lite rostad lök (rostad lök är inte lchf, använder extremt lite som dekoration men kan bytas mot tex syltlök eller finhackad färsk rödlök)
Klicka på remouladsås och rostad lök på rostbiffen. Garnera sedan tårtan med physallis, syltlök, cornichons, vindruvor, körsbärstomater och skivad apelsin och stjärnfrukt
Ta ut och servera med salladen och en remouladsås om ni vill. Måste tillägga att syltlöken gjorde hela rätten med att dom var krispiga vilket gjorde att allt gifte sig med allt och blev super gott