Finhacka smörgåsgurka och kapris, blanda i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Justdeja, jag har ju glömt att berätta om den där remouladsåsen jag gjorde till mina f*skpinnar förra veckan
Rostbiff med Remouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød. Dansk Remouladsås till Rostbiff 1 dl Majonnäs ½ dl Crème Fraiche ½ dl Grädde 1 dl fint tärnad Smörgåsgurka 1 dl fint tärnat Äpple 1 msk finhackad Kapris 1 tsk Curry Havssalt Skär det gröna i små tärningar
Servera med potatis, ärtor och remouladsås. Jag slängde ihop en egen remouladsås till. För ca 2 portioner remouladsås behöver du. 1 tsk citronsaft1 tsk frystorkad hackad gräslök1 tsk dijonsenap1 dl majonnäs1,5 dl gräddfil1 liten sharlottenlök, finhacka10 skivor smörgåsgurka, finhackasalt och pepparBlanda och smaka av. 10 skivor smörgåsgurka
Remouladsås. 1/2 dl hackad smörgåsgurka. 1/2 dl hackad smörgåsgurka. Mat i miniformat är konstigt nog mycket godare än mat i normalstorlek om man frågar barnen