Krossade havregryn, för god rostad smak. Vad är det i remouladsås egentligen. Ost, för att… OST. För mig innehåller remouladsås curry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt
För den som vill ha sockerfri remouladsås rekommenderar jag nog att göra egen. Anledningen till att det blev med rostbiff är då jag kunde få en massa färdigskivad rostbiff av min bror (gratis är gott)
Servera med potatis, gräddfilssås eller remouladsås eller med grön sparris. Till dagens fisk serverades grön sparris, skirat smör, hackade mandlar och tunna skivor ost
Stekt panerad ost med stekt potatis och remouladsås. Först och främst så skall det sägas att enligt menyn så skall denna rätt serveras med tartarsås men efter lite testande så har jag kommit fram till att den variant av remouladsås som jag brukar göra är den som är närmast den dom serverar på Gyllene Prag
Den andra såsen som hette ”favoritsås”, var lite söt i smaken och påminde mycket om remouladsås, fantastiskt god, den tycker jag ni ska prova om ni stöter på
Stekt rödspätta med remouladsås och en härlig resa med ett lyckligt slut. Jag berättade om att jag undviker vetemjöl så mycket som möjligt i min kost och att jag har ett recept på en god matpaj där pajskalet är helt utan vetemjöl
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…