Remouladsås med creme fraiche recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Hemgjord remouladsås

Hemgjord remouladsås

Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen. Rör ihop majonnäs och crème fraiche,
Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare medcremefraiche i. Här serveras remouladsåsenmed friterad fisk
Hemmagjord remouladsås

Hemmagjord remouladsås

Vänd ihop med yoghurt, cremefraiche och majonnäs. med färdigpanerad torsk som skötte sig själv i ugnen
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Remouladsås

Remouladsås

2 msk finhackad smörgåsgurka 1 dl hemgjord majonnäs eller  1 dl köpt majonnäs 1 dl crème fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk dijonsenap 3 krm salt 1 krm vitpeppar 0,5 tsk gurkmeja. 2 msk finhackad smörgåsgurka 1 dl hemgjord majonnäs eller  1 dl köpt majonnäs 1 dl crème fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk dijonsenap 3 krm salt 1 krm vitpeppar 0,5 tsk gurkmeja
Remouladsås

Remouladsås

Det kan faktist vara min bästa med, oj va god den blev. Enligt Åse så är detta den godaste remouladsåsen hon smakat
Algots remouladsås

Algots remouladsås

När Algot lagade sin trerätters middag bjöd han på Västerbottenslax medremouladsås och sallad till varmrätt
Remouladsås – recept

Remouladsås – recept

1 dl crème fraiche. 1 dl crème fraiche. 1 dl majonnäs. 1-2 msk kapris
Remouladsås

Remouladsås

Innan jag hittade LCHF så tog jag, och säkert många med mig, svängen om GI. Blanda crème fraiche, majonnäs och curry i en skål
Falsk remouladsås 1

Falsk remouladsås 1

Vispa crème fraichemed elvisp så att den blir fast. Blanda pickles, crème fraiche, curry och honung och smaka av med salt och peppar
Remouladsås

Remouladsås

Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar. 2 dl cremé fraiche. Låt såsen mogna någon timme innan den serveras
Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Rostbiff med Dansk Remouladsås

Rostbiff med Dansk Remouladsås

Vispa ihop majonnäs, grädde och crème fraiche. Rostbiff  medRemouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. Kan hålla med de, det är väldigt gott
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Blanda ihop majonnäs, cremefraiche och bostongurka och tillsätt den avsvalnade löken. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Panerad torsk (ugnstillagad) med remouladsås

Det här behöver du till remouladsåsen. Igår, när jag skulle börja med lunchen, så tänkte jag att nog måste man väl kunna ”steka” panerad torsk i ugnen