Remouladsås majonäs creme fraiche recept

Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med cremefraiche i. Här serveras remouladsåsen med friterad fisk
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. Ingredienser remouladsås
Club sandwich smörgåstårta

Club sandwich smörgåstårta

Täck med remouladsås. Rör ihop kycklingköttet med cremefraiche, majonäs, finhackade, soltorkade tomater och smaka av med salt och peppar
Smörgåstårta med rostbiff

Smörgåstårta med rostbiff

Blanda majonäs och créme fraiche och bred över det sista lagret och runt om tårtan. 1 1/2 dl remouladsås. 1 1/2 dl majonäs. 1 dl créme fraiche. Bred på remouladsås och fördela strimlad rostbiff över lager 2, täck med 3 brödskivor. 1 1/2 dl remouladsås. 1 1/2 dl majonäs. 1 dl créme fraiche
Blott Sverige svenska smörgåstårtor har

Blott Sverige svenska smörgåstårtor har

Själv håller jag mig helst till de nordiska smakerna av ishavsräkor och  lax i  kombination med den lite söta  brytningen av bakad leverpastej och en dash av remouladsås
Ingelas rostbiffstårta

Ingelas rostbiffstårta

Bred remouladsås över och fördela den strimlade rostbiffen ovanpå. Rör samman majonnäs med crème fraiche och bred det över och runtom hela tårtan
Smörgåstårta

Smörgåstårta

Blanda mer cremefraiche och remouladsås. För den som vill ha sockerfri remouladsås rekommenderar jag nog att göra egen
Fiskbiff & Motbevisade

Fiskbiff & Motbevisade

Låt mig bjuda på fiskbiffar, potatismos och remouladsås. Remouladsås. 1dl majonäs. 1dl cremefraiche. 1dl majonäs. 1dl cremefraiche
Fish and chips 2.3

Fish and chips 2.3

Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Älskar remouladsås, men jag gillar det mesta med majonäs i. Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker
Fish and chips

Fish and chips

Receptet är baserat på bara majonäs men ni kan givetvis byta ut en del av majonäs till créme fraiche om ni vill ha en magrare variant av remouladsåsen
Lillkocken fixar middagen

Lillkocken fixar middagen

Lowe ville hjälpa till att laga maten och då vi hade köpt färska spättafiléer så föll valet på hans favorit att steka dem panerade och servera tillsammans med ugnsrostad potatis och remouladsås
Egen remouladsås

Egen remouladsås

Färdigköpt remouladsås innehåller en hel del saker som inte ska vara där. 1 dl Créme Fraiche. 1 dl Majonäs

Fiskpinnar med remouladsås och blomkålsmos

Rör ihop majonäs och cremefraiche, tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda. Tänkte iallafall dela med mig av mitt recept på fiskpinnar med remouladsås först