Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Blanda crème fraîche med majonäs och bostongurka. Får många dagar sedan gjorde vi en klassiker här hemma med panerad torskrygg med hemmarörd remouladsås
Blanda majonäs och créme fraiche och bred över det sista lagret och runt om tårtan. 1 1/2 dl remouladsås. 1 1/2 dl majonäs. 1 dl créme fraiche. Bred på remouladsås och fördela strimlad rostbiff över lager 2, täck med 3 brödskivor. 1 1/2 dl remouladsås. 1 1/2 dl majonäs. 1 dl créme fraiche
Själv håller jag mig helst till de nordiska smakerna av ishavsräkor och lax i kombination med den lite söta brytningen av bakad leverpastej och en dash av remouladsås
Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Älskar remouladsås, men jag gillar det mesta med majonäs i. Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker
Lowe ville hjälpa till att laga maten och då vi hade köpt färska spättafiléer så föll valet på hans favorit att steka dem panerade och servera tillsammans med ugnsrostad potatis och remouladsås
Rör ihop majonäs och cremefraiche, tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda. Tänkte iallafall dela med mig av mitt recept på fiskpinnar med remouladsås först