Här på ett surdegsbröd med crispsallad i botten, tunnskivad skinka, grillad sparris, cocktailtomater, cornichons, picklad rödlök, persilja och dansk remouladsås
Honung. Jag älskar mat. Både att laga och att äta den. Så har det inte alltid varit, under många år hade jag ett väldigt komplicerat och ångestladdat förhållande till mat och istället för att njuta av allt det goda som serverades utspelades alltid i mitt inre en kamp om hur jag skulle kunna undvika det som sattes på bordet
Blanda remouladsås och fraiche. Lägg laxfiléerna i en ungstekt form och ringla honung över. Har gjort tidigare med salt och citronpeppar, men honungen gör det ännu godare
Dansk remouladsås. Ev lite sötning, motsvarande ½-1 tsk honung. Pricken över i…. Det här med såser och röror har alltid varit min starka sida, något jag hade mycket glädje av under mina 18 år i restaurangbranschen
Den andra såsen som hette ”favoritsås”, var lite söt i smaken och påminde mycket om remouladsås, fantastiskt god, den tycker jag ni ska prova om ni stöter på