Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. 2 tsk gurkmeja. Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Smaka av med citronsaft, salt, peppar, curry och gurkmeja. Förvara remouladsåsen i kylen. 12 krm gurkmeja (valfritt)Hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt
Gurkmeja. Egentligen vet jag inte vad "rätt" recept till remouladsås är, jag slängde bara ihop de ingredienser som jag vet förekommer, men gott blev det
Idag blev det en riktigt god och hemlagad variant på fiskpinnar med remouladsås. Remouladsåsen slänger du ihop på två minuter och är tio gånger godare än den du köper i affären
Majonnäs- och curryremouladsåsen kan förstås bytas ut mot vanlig hederlig remouladsås. Hacka pickles och låt den rinna av något och rör ner tillsammans med curry och gurkmeja