Remouladsås gräslök recept

Algots remouladsås

Algots remouladsås

Remouladsås. När Algot lagade sin trerätters middag bjöd han på Västerbottenslax med remouladsås och sallad till varmrätt
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål. Servera med remouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill
Grillad lax med remouladsås

Grillad lax med remouladsås

1Remouladsås2 dl majonnäs 2 dl pickles 1 klyfta vitlök 1 tsk curry. 1Potatissallad900 g färskpotatis 1 dl olivolja 1 citron, rivet skal och saft 1 knippe färsk persilja, hackad 1 knippe gräslök, hackad 1 citron, i halvor 300 g grön sparris (gärna lite tjockare) olivolja salt peppar
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål. Servera med remouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen. Tillbehörev 600 g kokt potatis, nykokt 1 msk smör, smält gräslök, finskuren citron, i klyftor
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Då skulle jag blanda ner lite hackad dill och gräslök istället. Vad är det i remouladsås egentligen. För mig innehåller remouladsås curry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt
Fiskpinnar med smal remouladsås

Fiskpinnar med smal remouladsås

Blanda minifraiche med lättmajonnäs, ättiksgurka, kapris, persilja och gräslök. Servera till ny-stekta fiskpinnar med kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad
Blott Sverige svenska smörgåstårtor har

Blott Sverige svenska smörgåstårtor har

Själv håller jag mig helst till de nordiska smakerna av ishavsräkor och  lax i  kombination med den lite söta  brytningen av bakad leverpastej och en dash av remouladsås
Sillbiff från Buhres fisk

Sillbiff från Buhres fisk

4 400 g malen sill - eller strömmingsfilé 1 liten hackad gul lök 1 msk vetemjöl 2 tsk ströbröd 1 dl mjölk (3%) 1 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar 1/2 dl finskuren dill 5 droppar tabasco 1 msk dijonsenap smör till stekning Remouladsås 0,8 dl majonnäs 1/2 dl lättfil 1/2 dl bostongurka 1 tsk kapris 1 msk senap 2 msk hackad persilja, dill och/eller gräslök salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Dagens recept: Fiskfärsbiffar

citronskivorRemouladsås. Blanda till sist i persilja och gräslök och arbeta samman färsen. Gör remouladsåsen
Pastisch på crab cake

Pastisch på crab cake

I  te x Kalifornien beledsagas de gärna med remouladsås eller ketchup. Samt lade till syra och lite grönt i form av citon coh gräslök
Rödspätta dubbelpanerad

Rödspätta dubbelpanerad

Tillaga Remouladsåsen. 5 dl Gräslök - fryst. 1. Tina rödspättan. 2. 3. Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på
Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker