1/2 dl färsk dill. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Vänd ner pickles och dill. 1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Servera med remouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Servera med citronklyftor och dill. Panerad fisk med remouladsås, mandelpotatis och sparris. Dill. Vita fiskfiléer 1/personVetemjölStröbrödÄgg Salt & vitpepparRapsoljaRemouladsås. MandelpotatisGrön sparrisCitronDillRecept1
Som sås denna gång fick de bli remouladsås men även en god dillsås skulle passa kanon. ev Salt (halloumin är redan salt så kan skippas), citronpeppar och ev torkad dill