En skvätt pressad citron efter smak. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta. citron. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
Lägg blomkål och vitlök i en bunke och vänd runt med olivolja, citronsaft, salt och peppar. 11 citron, saft och rivet zest. Baka i ugnen på 200°C i 20-30 minuter, strössla på rivet citronzest
Remouladsås. Remouladsås. Saften från 1 lime eller 0,5 citron. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fish and chips. Saften från 1 lime eller 0,5 citron Fritering. Ca 2 msk lime- eller citronsaft
Servera med remouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. citron. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål