Lägg på ytterligare brödskivor och fördela remouladsås och rostbiff uppepå. Blanda leverpastejen med grädde och bre den på brödskivorna, klicka ut bostongurka och strö över knaperstekt bacon
Tisdag - Panerad rödspätta med dansk remouladsås. Fredag - Lök- och baconlindade BBQ-köttbullar. Rödspätta min absoluta favorit när det kommer till fisk verkligen, och det absolut godaste sättet att äta den på är enkelt panerad tillsammans med en dansk remouladsås
Stekt fiskfilé med remouladsås och kokt potatis och grönsallad. Använd receptet till baconlasagne men plocka bort baconet så har du en helt vegetarisk lasagne
Blanda i baconet och den hackade röda löken, servera genast. Baconmos med rödspätta och remouladsås 4 port Baconmos 1 kilo kokt potatis 1 pkt bacon 1 halv hackad rödlök 1 dl grädde 1 äggula och en stor klick smör Gör så här Stek baconet knaprigt. 4 port Bacon. 1 pkt bacon