Jag har fått en fiffig sax av mamma man ska klippa örter med. Jag är också väldigt stolt över att jag gjorde egen remouladsås, kommer ALDRIG köpa färdig igen kan jag säga
Bred remouladsås över och fördela den strimlade rostbiffen ovanpå. färska örter. 5 dl remouladsås. Rör samman leverpa-stejen med grädde till fyllning 1
Väldigt gott som den är eller att hacka & använda i remouladsås. Pilla även i de färska örterna. Att lägga in (pickla, syra) är ju det perfekta sättet att förlänga säsongen på favoritgrönsakerna
Bred remouladsås över och fördela den strimlade rostbiffen ovanpå. Färska örter. 1 ½ dl remouladsås. Rör samman leverpa-stejen med grädde till fyllning 1
Finhackad gräslök, persilja eller andra färska örter. Ahh, ljuvliga remouladsås, en barndomsfavorit som inte smakar lika gott från tub som det gjorde förr
Dansk remouladsås. Riven pepparrot, finhackad gräslök eller andra örter, pressad vitlök, finhackad chili, stött kummin, hackade valnötter, svartpeppar, finhackade soltorkade tomater eller oliver
Perfekt att röra ner i smörgåstårte-fyllningar, men också god att göra remouladsås på. )hackad inlagd paprikasoltorkade tomatermozzarellalite av pickleslite av ananasitalienska örter, färskosttomat & basilika, färskostsalt, peppar, oreganoTopping