inlagd ättiksgurka. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips. 1 dl finhackad skalad färsk gurka eller samma mängd finhackad ättiksgurka
Förvara remouladsåsen i kylen. 0,5 dl ättiksgurka. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök. 12 krm gurkmeja (valfritt)Hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt
Du behöver. 2 dl matyoghurt. 2 msk majonnäs. 4 st hela ättiksgurkor. Salt. Peppar. Curry. Gör såhär. Rör ihop matyoghurt och majonnäs och finhacka sedan gurkorna
Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål. Servera med remouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill
Remouladsås. Blanda ingredienserna till remouladsåsen. Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja
Pankopanerad torskrygg med remouladsås 12 propoints. Idag blir det fisk. Äter betydligt mycket mer fisk nu sedan jag insett att det finns riktigt bra fryst fisk
hackad ättiksgurka). Vad är det i remouladsås egentligen. hackad ättiksgurka). För mig innehåller remouladsås curry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt