Remouladsås ättiksgurka recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

inlagd ättiksgurka. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Remouladsås

Remouladsås

En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips. 1 dl finhackad skalad färsk gurka eller samma mängd finhackad ättiksgurka
Remouladsås

Remouladsås

 ½ dl hackad ättiksgurka. Enligt Åse så är detta den godaste remouladsåsen hon smakat. ½ dl hackad ättiksgurka
Remouladsås

Remouladsås

Förvara remouladsåsen i kylen. 0,5 dl ättiksgurka. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök. 12 krm gurkmeja (valfritt)Hacka ättiksgurka, syltlök, pickles samt kapris grovt
Hemmagjord remouladsås

Hemmagjord remouladsås

Du behöver. 2 dl matyoghurt. 2 msk majonnäs. 4 st hela ättiksgurkor. Salt. Peppar. Curry. Gör såhär. Rör ihop matyoghurt och majonnäs och finhacka sedan gurkorna
Remouladsås

Remouladsås

dl finhackad ättiksgurka. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt till servering 2 ½. dl majonnäs. ½. 2 msk hackad kapris
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja. Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. Ingredienser remouladsås
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål. Servera med remouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

hackad ättiksgurka). Vad är det i remouladsås egentligen. hackad ättiksgurka). För mig innehåller remouladsås curry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt
Spätta med remouladsås

Spätta med remouladsås

En klassiker till spätta är remouladsås. Jag har tidigare givit recept på helstekt rödspätta och här kommer receptet på remouladsås
Fiskpinnar med smal remouladsås

Fiskpinnar med smal remouladsås

Blanda minifraiche med lättmajonnäs, ättiksgurka, kapris, persilja och gräslök. 2 msk ättiksgurka. Skär fisken i drygt 1 cm tjocka skivor