Blanda ihop smöret till fyllningen tillsammans med kanelen och sockret till en remons. Jag tycker att bullen är för stabbig, har aldrig tyckt om mandelmassa eller massor av grädde och har aldrig tyckt om semlor i någon form (särskilt inte hetvägg)
RemonsArbetamandelmassan mjuk (gärna i maskin med vinge). Smaksätt remonsen med kanel efter eget tycke och smak eller hackade torkade tranbär och lite röd hushållsfärg
Kavla ut varje bit & bred på remons, strö över russin & rulla ihop till en rulle. Saffransbullar med remonsca 40 bullar eller 5 längder Remons 150 gram mandelmassa75 gram rumsvarmt margarin2 msk socker1 tsk kardemumma * Blanda allt till en vit, pösig smet & använd som fyllning i saffransbullarna. 150 gram mandelmassa
Remons. Blanda mandelmassa och vatten i en assistent, tillsätt marsanpulvret och klicka i smöret tills det blandats ordentligt och mandelmasseklumparna är borta
Kavla ut degen till en lång rektangel och börja med remonsen, alltså mandelmassefyllningen. Riv mandelmassan och rör ihop det med rumstempererat smör, strösocker och kanel tills det är en slät smet
Kavla ut degen till en lång rektangel och börja med remonsen, alltså mandelmassefyllningen. Riv mandelmassan och rör ihop det med rumstempererat smör, strösocker och kanel tills det är en slät smet