Blanda majonnäsen med örterna, vitlök och pumpakärnor. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk. 1 riven vitlöksklyfta. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk
Lägg äggen på Spröda frökex med nässlor och vitlök, gurkskivor eller servera i en halv avokado. 100 g varmrökt regnbåge, lax eller annan fisk. 100 g varmrökt regnbåge, lax eller annan fisk
Helstekt regnbåge med fuskhollandaise & potatis. Tillsätt pressad vitlök och rivna morötter. Hetta upp en kastrull med smör, fräs den hackade löken och vitlöken, och den slantade moroten tills det doftar nötigt
Pressa ur gurksaften, blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar. 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge. 1 pressad vitlöksklyfta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Kräfttsatsiki. ½ gurkor ½ tsk salt 150 g kräftstjärtar 2 dl Arla Köket® matyoghurt 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar
Färskosten med varmrökt regnbåge från Börtnan hade jag beställt hos Osterian af Jemtland, den blev väldigt bra till de nya frökexen med nässla, libbsticka och vitlök