Vispa i saffranet så att det löser sig. 0,25 g saffran. Filéa fisken, skinn- och benfri. Salta filéerna och vänd dem först i mjöl, sedan ägg och sist ströbröd
Tillsätt vin och saffran och låt koka upp. Lax (fast egentligen var det regnbåge) med philadelphiafyllning8 port8 portionsbitar lax (eller regnbåge)200 g philadelphiaost6-8 soltorkade tomateren kruka basilikasalt och svartpepparBlötlägg tomaterna i hett vatten i ca 20 minuter, och krama sedan ur dem. Saffransrisotto à la Annica8 port1/2 purjo, finstrimlad1 finhackad mild röd chiliolivolja4,5 dl vitt vin1/2 pkt saffran6 dl avorioris11 dl kycklingbuljong + ev tomatblötläggningsvatten, se ovanrivet skal av 1/2 citron30 g smör1,5 dl riven parmesanev salt och vitpepparFräs purjo och chili mjuka i olivolja ien gryta utan att de tar färg. 8 portionsbitar lax (eller regnbåge)