Den första mars är det dax för passion för mat I Göteborg, där min kolega Mats och jag har skapat en soppa, smaktallrik och en ost och dessert tallrik som kan köpas på Smaka på Västsveriges monter på Eriksbergshallen i Göteborg 1-3 mars. Stek regnbågen i smör i ca 1. Stek regnbågen i smör i ca 1
Spröda frökex från Huså Bröd med röra på gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk. Men så gott som alla LCHF-förespråkare har idag gått över till att ta bort spannmål helt ur kosten
Ät regnbågen. toppa med vegan parmesan eller ost efter önskemål. Strö vegan parmesanost på och servera. 10 minuter Strö vegan parmesanost på och servera
Slå smeten över potatisen och strö över ost och lite finklippt dill. 1 platta smördeg1 kg kokt kall färskpotatis4 salladslökar3 ägg2 dl gräddmjölk1 kruka dillsalt & peppar2 dl riven ostSätt ugnen på 225C
Några av tipsen vi får i boken som ska utmynna i bättre tarmflora är att äta mat enligt regnbågens alla färger, äta på regelbundna tider, undvika processad mat och socker, äta grönsaker varje dag, äta smakrik och väldoftande mat, gärna äta mat lagad på färska råvaror, äta varierat för att tillgodose samtliga bakteriers behov, inte röka, att motionera, ut och träffa folk och stressa mindre
Massor och massor av folk hade samlats på Smaklust matmarknad idag för att smaka på, sylt,marmelad,saft,hårt och mjukt bröd,korv,ostar,surströmming,senap,honung,kött,fisk,struts,glass,choklad,svamp,kryddor,vinäger,oljor,äggakaka,palt,kroppkakor,kålbulle och mycket mycket mer