Regnbåge med svamp recept

Varmrökt Regnbåge och Äggröra med Pepparrot

Varmrökt Regnbåge och Äggröra med Pepparrot

Handla kött, fisk och grönt från små, lokala odlare, fiska, plocka bär och svamp på hösten. Idag bjuder jag på en enkel brunch, med varmrökt regnbåge och en krämig äggröra
Veggie Stuffed Portobello

Veggie Stuffed Portobello

Ät regnbågen. Bryt försiktigt bort stammarna av svampen och pensla dem med. toppa med vegan parmesan eller ost efter önskemål
6 Fräscha Matiga Sallader för Premium Medlemmar

6 Fräscha Matiga Sallader för Premium Medlemmar

Hösten är en tid där vi verkligen behöver alla regnbågens färger för att boosta vårt immunförsvar. Sallader kan man tycka hör mer sommaren till men så behöver det inte vara – att vara kreativ med olika grönsaker är som att måla en tavla
I lunchlådan: regnbågen!

I lunchlådan: regnbågen!

Jag lämnas med känslan att man inte kan lita på något, inte ta det vackra för givet alls. skivad svamp

Smaklust 09

Grillat lamm och tillsatssnubben Mats Eric Nilsson =)Svampstövlar och barkbröd som inte var nån höjdareGetmjölken smakar som komjölk fast med en liten eftersmak av getSkaldjurstallrik som man fick köpaHälgobörgaren bör undvikas

Regnbåge med grädde och svamp

Om du gör en hel regnbåge är det lättast att ta upp fisken och lägga på en tallrik bredvid för att rensa bort benen

Röding med krämig västerbottensost

Strö gräslök över fisken och servera med moset och den frästa svampen. Lägg fiskfiléerna i en lätt oljad ugnssäker form, smaksätt med den färdiga kryddblandningen

Öring i papperskuvert

Istället för öring kan du använda filé av sik, regnbåge, lax eller gös. Servera med kokt potatis och en grönsallad

Award från Dagmar’s Kitchen!

Blommor i regnbågens alla färger skulle jag önska mig i min drömträdgård, samt välskött nyklippt gräs som man kan gå barfota på

Ugnsstekt fylld fisk

Blanda svamp, tomat, lök, dill och persilja med lite salt och peppar och några matskedar olivolja. Ös med fettet några gånger under tiden

Svampfylld röding med gräslökssås

Skölj och torka den rensade fisken väl med hushållspapper. Lägg ner svampen i en kastrull, låt sjuda tills den vätska som bildas kokat in

En touch av Norrland

Smaksätt med salt, peppar och mesmör. Stek svampen ismör och slå på grädden. med mandelpotatis och en grönsallad