Passerade fiskdisken och såg att de hade rökt regnbåge och äntligen började hjärnan jobba. Det fick bli en frisk sallad med rökt regnbåge och en romsås
Ta fram ett stort fat och lägg på mathavre, smula över fetaosten, på med varmrökt regnbåge (eller lax), bladspenat, skivat äpple, rostade nötter, små goda tomater, gurka och lingon
Vi köpte varmrökt regnbåge igår i Farsta Centrum av en ”fiskgubbe”. Receptet på såsen kommer här, passa väldigt bra till olika sorters fisk, så det behöver ju inte vara regnbåge
Blanda majonnäsen med örterna, vitlök och pumpakärnor. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk. 1 dl majonnäs. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk
Vill du inte använda färskost så kan du ta majonnäs istället. 100 g varmrökt regnbåge, lax eller annan fisk. 100 g varmrökt regnbåge, lax eller annan fisk
”Flugfiskad regnbåge och öring i ugn”), alltså tre personer. Vispa grädde och rör sedan ner majonnäs. Det blev en öring och en regnbåge som tillagades på grillen
Tillsätt majonnäs, paprika, örter, citron och lite kryddning. 150 g rökt eller gravad lax, regnbåge, röding eller öring. 1 dl majonnäs. 150 g rökt eller gravad lax, regnbåge, röding eller öring
De lyckades fånga en trekilos regnbåge. Blanda 1 dl majonnäs med 1 dl creme fraiche, 1 msk grovkornig dijonsenap (eller skånsk senap) med det rivna skalet från 1 citron och 2 msk hackad dill