Ugnsstekt regnbåge med potatis och örtsås (recept se ovan. Helstekt regnbåge med örtsås, ca 6 p. 1 kg regnbåge, rensad (och tinad om den varit fryst. Koka 3-5 min, tillsätt örter. Pölsa, potatis och rödbetor 1 kg regnbåge, rensad (och tinad om den varit fryst
Lägg färska örter inuti fisken ex. Rosmarin Regnbågen kan bytas ut mot Öring, Röding eller Lax. 1-1 ½ kg regnbåge. 1-1 ½ kg regnbåge 1 citron 1 ½-2 dl äppelcider 2-2 ½ dl grädde 1 ägg Ströbröd Salt Citronpeppar Smör
Blanda majonnäsen med örterna, vitlök och pumpakärnor. Regnbågsröra med örter 2 port. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk. Regnbågsröra med örter 2 port. 100 g gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk
Dessutom är det alltid hälsosamt att försöka äta olika livsmedel i alla regnbågens färger, eftersom man då får i sig massvis med olika näringsämnen och antioxidanter
Dessutom är det alltid hälsosamt att försöka äta olika livsmedel i alla regnbågens färger, eftersom man då får i sig massvis med olika näringsämnen och antioxidanter
Färskosten med varmrökt regnbåge från Börtnan hade jag beställt hos Osterian af Jemtland, den blev väldigt bra till de nya frökexen med nässla, libbsticka och vitlök
Tillsätt majonnäs, paprika, örter, citron och lite kryddning. 150 g rökt eller gravad lax, regnbåge, röding eller öring. 150 g rökt eller gravad lax, regnbåge, röding eller öring
När jag tänker tillbaka på min och familjens semester i Sälen för några år sedan då vi bland annat fiskade regnbåge som vi åt och lagade till vattnas det i munnen
Det mesta är färgat som en regnbåge i pastell och allt dekoreras med små söta enhörningar. En bit av Kina i Thailand - massor av mat, shopping av alla de slag, kinesiska örter, apotek och en upplevelse att besöka
Hösten är en tid där vi verkligen behöver alla regnbågens färger för att boosta vårt immunförsvar. Sallader kan man tycka hör mer sommaren till men så behöver det inte vara – att vara kreativ med olika grönsaker är som att måla en tavla