1. Mixa cashewnötter till ett smul i en matberedare. 2. Tillsätt dadlar, kokosflingor, skal- och limesaft (skal från 2 och saft från 1 lime), riven ingefära, agavesirap och salt
Rawfoodbollar (ca 15 st). Rawfoodbollar (ca 15 st). Nu när det är äppeltider så kan det vara bra att ha lite olika recept att ta till för att ta reda på sina äpplen, nu är just det här receptet inte direkt något som gör så mycket skillnad i äppelhögen
Långa dagar, många föreläsningar, mycket plugg och alldeles för lite sömn rensar energin direkt. Därför gjorde jag några sådana här läckra godbitar att ha i kylen när blodsockerdippen kommer
Ekologiska aprikoser är vansinnigt goda men tror dessa vildväxta aprikoser tog priset. Lite syrliga med en aning citrussmak fick bollarna en väldigt fräsch och intressant smak
Ja, då blir det rawfoodbollar helt enkelt. Kör cirka 100 gram valnötter, 150 gram torkade dadlar, en knapp deciliter kokosflingor, två rågade matskedar kakao och en skvätt vatten i mixern, gör bollar av degen och rulla rawfoodbollarna i kokosflingor