Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel. Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten
Idag testade jag att baka de här rawfoodbollarna. Mixa dadlarna i en mixer. 200 g urkärnade färska dadlar. Dela på Twitter 15 st 200 g urkärnade färska dadlar
15 urkärnade dadlar. Blanda alla ingredienser och kör dem i en matberedare till en smidig blandning, låt dock det finnas lite bitar kvar för god struktur
mjuka dadlar som du hittar i fruktdisken eller på hälsokosten). 5 st medjooldadlar (stora. Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills det är nästan slätt
Tillsätt dadlar, kokosflingor, skal- och limesaft (skal från 2 och saft från 1 lime), riven ingefära, agavesirap och salt. Sanna Livijn Wexell 250 g Dadlar Torkade
2 dl urkärnade dadlar. Blanda alla ingredienser i en matberedare och kör till allt är väl blandat, men det får gärna finnas småbitar kvar så det blir en struktur
Tillsätt urkärnade dadlar, kokosolja och äppelbitar och mixa till en jämn smet. Rawfoodbollar (ca 15 st). 6 st dadlar. Rawfoodbollar (ca 15 st). 6 st dadlar
Ja, då blir det rawfoodbollar helt enkelt. Kör cirka 100 gram valnötter, 150 gram torkade dadlar, en knapp deciliter kokosflingor, två rågade matskedar kakao och en skvätt vatten i mixern, gör bollar av degen och rulla rawfoodbollarna i kokosflingor. 150 gram torkade dadlar
Börja med att kärna ur dadlarna. Rawfoodbollar är både enkla att göra och att ta med. Som jag nämt tidigare är det lätta att ersätta andra ingredienser med
Chlorella crispies är krispiga rispuffar som täckts med klorofyllspäckad chlorella. Den här gången tog jag inte dadlar som ofta används i rawfoodbollar utan russin
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent