Är det något som jag kan längta efter under juletider så är det goda chokladpraliner. MEN eftersom att jag är känslig för socker och gärna väljer ett hälsosamt alternativ som även är gott för min kropp
Fröna i sig smakar inget utan det smakar av den mjölk man använder. Mandelmjölk och lite vaniljpulver gör att det smakar dessert Smaksätt eventuellt med lite agavesirap om du gillar sött
Fri från gluten,mjölk, gmo, socker och kemikalier. Kladdkaka rawfoodstyle3 ½ dl sötmandel10 st färska dadlar1 dl raw kakao½ tsk vaniljpulver½ dl vattenEn nypa havssalt
Rawfood,. 2 dl mandemjölk (eller annan mjölk). Blanda de torra ingredienserna i en bunke, häll ner mjölken och de 5 äggen (ett i taget) och bland om. 2 dl mandemjölk (eller annan mjölk)
Jag har ätit rätt mycket rawfood de senaste åren, men det här var nog det godaste jag ätit. En favoriträtt ur boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Exempel på en kolhydratsrik kost som har effekten av att vara blodsockerbalanserande och hormonreglerande är rawfood och basbildande, sockerfri vegankost