Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. I fredags hade vi avslutning för våran prao tjej på jobbet
Här på bloggen får ni ständigt se nya varianter av mat och efterrätter som kan vara rawfood, vegansk, glutenfri, laktosfri, sockerfri, "vanlig", low carb, high fat, nötfri eller liknande
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Banoffee Cheesecake med smak av choklad och jordnötssmör (jordnötssmör räknas egentligen inte som rawfood – vill du kan du byta jordnötssmöret till cashewsmör eller mandelsmör)
Receptet har jag hittat i den fina boken "Rawfood på Svenska". Tentaplugg kräver ibland lite gott och mys, denna Rawfilibaba cheesecake gjorde sussen och gav massa god och härlig pluggenergi
Här på Ecocaféet serverar vi LCHF, Paleo, Vegetariskt, vegan, Rawfood och allt är glutenfritt, vi eftersträvar att ha så mycket mejerifritt som möjligt och vi använder inget raffinerat socker och vi använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt