Postat i Bakat, Rawfood, Vegan. Idag gjorde jag Mozartkulor á la rawfood, passande nu till julen. Dekorera dem sedan genom att hälla valfritt strössel över, jag valde att ha gojibär och raw kakaobitar
För fler recept på ”raw” julgodis titta gärna in på Karin Rahms Blogg, Green Earths Blogg (där jag för övrigt köper nästan alla mina ingredienser) och såklart på Food Pharmacy’s Blogg
Inlägget Lingonbollar – raw & rött julgodis dök först upp på Rawness. Lingonbollar – raw och röda. Lingonbollar – ett nytt supergott raw recept som passar perfekt på julbordet
Julgodis när det är som bäst. Raw food bollar utan tillsatt socker. 1 msk vätska (vatten, havremjölk, kaffe eller vad du känner för)1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla raw food bollarna i. 1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla raw food bollarna i
De passar bra så här i juletider som ett nyttigare alternativ till julgodis men även resterande tid av året, då det inte är traditionellt juliga i smaken
Precis som de allra flesta av mina recept är detta en lite hälsosammare version av julgodisklassikerna - min pepparkaks- & kakaofudge är sockerfri, glutenfri, raw och vegansk
Från början testade vi detta recept när vi skulle göra julgodis. För er som är intresserade så passar det här receptet dig som äter vegetariskt, enligt Paleo eller Raw food