Ravioli vin recept

Ravioli med olika fyllningar och valnötsås

Ravioli med olika fyllningar och valnötsås

Börja med att koka upp grädde och vitt vin. Har även köpt en raviolimaker. )3 dl grädde1 ½ dl vitt torrt vin2 msk kalv eller grönsaksbuljong1 - 2 vitlöksklyftor, pressade½ dl parmesan, riven½ dl mozzarella, riven½ dl ricottasalt och peppar20 valnötter, finhackade och man vill lyxa till det, tillsätt 20 gr rostade pinjenötter
Hemlagad ravioli

Hemlagad ravioli

Rör ner tomatpuré, kalvfond och vitt vin och låt alltsammans puttra i ca 10 minuter eller tills det mesta av vätskan kokat bort. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 1 dl torrt vitt vin
Ravioli med köttfärsås

Ravioli med köttfärsås

Lägg till hälften av köttfärsen tillsammans med lite vin och se till att det fräser ordentligt i cirka fem minuter, rör om hela tiden
Hemlagad ravioli

Hemlagad ravioli

torrt vitt vin. Hemlagad ravioli Blanda båda mjölsorterna samt salt på bakbord eller i bunke. Rör ner tomatpuré, kalvfond och vitt vin och låt alltsammans puttra i ca 10 minuter eller tills det mesta av vätskan kokat bort. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 0,5 gul lök 2 vitlöksklyftor 40 g parmaskinka, tunt skivad 1 msk olivolja 0,5 citron, rivet skal 1 krm svartpeppar 1 krm rosmarin, torkad 1 krm timjan, torkad 200 g kalvfärs 1 msk tomatpuré 1,5 msk kalvfond 1 dl torrt vitt vin 1 dl parmesanost, riven, färsk 2 msk bröd, rivet, vitt Till servering
Färsk ravioli i mustig tomatsås

Färsk ravioli i mustig tomatsås

Putta i en skvätt vitt vin och smaka av noga och ofta. Det ÄR den ultimata såsen och speciellt till ravioli, fylld färsk pasta som jag hittar ibland
Ravioli med svampfyllning

Ravioli med svampfyllning

Tillsätt vinet och smaka av med svartpeppar och salt. Igår gjorde Fredrik pastadeg och senare gjorde jag ravioli med svampfyllning till oss
Lyxig Ravioli med kalvfärs och Basilikasmör

Lyxig Ravioli med kalvfärs och Basilikasmör

½dl torrt vitt vin. Raviolin. ½dl torrt vitt vin. Egengjort är så himla gott, det går inte ens att jämföra med köpes, det blir som en helt annan maträtt
Ravioli med Karl Johan och tryffel

Ravioli med Karl Johan och tryffel

1 förp Rana Ravioli med Karl Johansvamp och tryffel 50 g smör 1 klyfta vitlök färsk timjan 1 dl vitt vin salt svartpeppar
Ricottafylld ravioli med edamamebönor

Ricottafylld ravioli med edamamebönor

Ingredienserfärsk ravioliedamamebönor (eller brytbönor eller liknande, frysta funkar bra)körsbärstomatervitlökrosmarinolivolja vitt vinhavssaltEftersom själva tillagningen går väldigt fort så rekommenderar jag att man förbereder alla ingredienserna först