Börja med att koka upp grädde och vitt vin. Har även köpt en raviolimaker. )3 dl grädde1 ½ dl vitt torrt vin2 msk kalv eller grönsaksbuljong1 - 2 vitlöksklyftor, pressade½ dl parmesan, riven½ dl mozzarella, riven½ dl ricottasalt och peppar20 valnötter, finhackade och man vill lyxa till det, tillsätt 20 gr rostade pinjenötter
Rör ner tomatpuré, kalvfond och vitt vin och låt alltsammans puttra i ca 10 minuter eller tills det mesta av vätskan kokat bort. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 1 dl torrt vitt vin
torrt vitt vin. Hemlagad ravioli Blanda båda mjölsorterna samt salt på bakbord eller i bunke. Rör ner tomatpuré, kalvfond och vitt vin och låt alltsammans puttra i ca 10 minuter eller tills det mesta av vätskan kokat bort. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 0,5 gul lök 2 vitlöksklyftor 40 g parmaskinka, tunt skivad 1 msk olivolja 0,5 citron, rivet skal 1 krm svartpeppar 1 krm rosmarin, torkad 1 krm timjan, torkad 200 g kalvfärs 1 msk tomatpuré 1,5 msk kalvfond 1 dl torrt vitt vin 1 dl parmesanost, riven, färsk 2 msk bröd, rivet, vitt Till servering
½dl torrt vitt vin. Raviolin. ½dl torrt vitt vin. Egengjort är så himla gott, det går inte ens att jämföra med köpes, det blir som en helt annan maträtt
Ingredienserfärsk ravioliedamamebönor (eller brytbönor eller liknande, frysta funkar bra)körsbärstomatervitlökrosmarinolivolja vitt vinhavssaltEftersom själva tillagningen går väldigt fort så rekommenderar jag att man förbereder alla ingredienserna först