Skär parmaskinkan i småbitar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 40 g parmaskinka
Med inspiration från en kock som var hemma hos oss för ett tag sedan ville jag göra ravioli. Så det blev ravioli på portabello med buljong, rostad mandel, brynt haricote vertes, parmachips och riven parmesan
Här kommer den tyska varianten på ravioli. En "äkta" Maultasche av i dag ska innehålla fint hackad kalv och spenat, men man kan även få den med lax, bacon, korv och skinka
Efter du kavlat så tunt så degen nästan är genomskinlig kan du antingen rulla ihop degen och sedan skära med vass kniv så tunt/tjockt du önskar eller varför inte göra ravioli eller lasagneplattor
Färsk Ravioli med Skinka av Leila Lindholm. Ravioli med Valnötter & Pinjenötter av Leila Lindholm. Jag tänkte använda min nya pastamaskin som fina bror gav mig i julklapp och göra egen ravioli, håll tummarna med mig för att det ska bli lyckat
Missa inte raviolin på potatis med tryffel. Den här julen firades i Palma de Mallorca, ett härligt återseende av en underbar stad som blivit en riktig matstad sen jag såg den sist för sisådär 20 år sedan
Fräs lök och skinka i en kastrull med smör. 25 g skinka. 100 g färsk ravioli. Skala och hacka löken. Späd med vatten, fond och mjölk och låt koka i 5 minuter
Lägg sedan i lufttorkad skinka, skuren i mindre bitar. )4 personerIngredienser2 pkt ravioli eller tortellini med spenat- och ostfyllning150 g lufttorkad skinka4-5 portabellosvampar2 vitlöksklyftor2 dl matlagningsgrädde½ dl mjölk2 msk hackad basilika2 msk hackad persiljasalt & pepparGör såhär1. Koka raviolin enl anvisningarna på förpackningen2. När raviolin är färdig, häll av i ett durkslag och häll sedan ner i såsen6