Ravioli saffran recept

Kryddgrillad lammstek med ravioli

Kryddgrillad lammstek med ravioli

½ g saffran. Ravioliknyten. Putsa lammsteken och krydda den rikligt med salt och kryddblandningen. Stek i 120º i ugn till en innertemperatur på 65º
Hemgjord pasta

Hemgjord pasta

Om du vill kan du givetvis skära vilken storlek som helst eller göra raviolis eller annat skoj. Är man sugen så kan man också smaksätta själva degen, använd det som du tycker är gott men förslag som funkar bra är ju tex alla sorters örter, saffran, chili mfl
Saffransravioli på pilgrimsmusslor serverade med puréer på rostade paprikor

Saffransravioli på pilgrimsmusslor serverade med puréer på rostade paprikor

Lägg upp raviolin på varma tallrikar och garnera med paprikapuréerna. Ravioli på pilgrimsmusslor , 4 personer Hemlagad äggpasta 2 medelstora ägg 2 msk vatten 1 pkt (0,5 g) saffran 2 msk olja 2 krm salt 2 dl durumvetemjöl 2 dl vanligt vetemjöl Fyllning 12 pilgrimsmusslor 5 schalottenlökar 1 msk torkad persilja Tillbehör 3 röda paprikor 3 gula paprikor 3 gröna paprikor 2 citroner Pastadegen Blanda mjöl, ägg, saffran, vatten och olja att degen blir möjlig att arbeta
Halv åtta hos Lotta IV

Halv åtta hos Lotta IV

Lotta bjöd på hemmagjorda ravioli till huvudrätt - are you impressed. Fräs räkskal med grönsakerna skurna i grova bitar i lite smör, häll i tomatpuré och saffran

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert