Leila skriver själv att den är både hennes mammas och hennes kompisars favoritpastasås och den var helt klart mumsig tillsammans med färsk ravioli med svampfyllning
Tillsätt fiskbenen från den rensade fisken, rödvin och buljong. Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grillad bläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner
Servera med ett italienskt rödvin som t ex en Chianti, Sangiovese eller Montepulciano d'Abruzzo. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Och är det denna doft i vinglaset är det ofelbart - franskt rödvin i glaset. Meny Chévretoast Kalkonfilé på raviolibädd Crêpes Suzette Dryck Xavier (2007)(nr 6267), av Xavier Vignon från Châteauneuf-du-Pape, Frankrike (främst grenache, syrah och morvédre av de 13 i distriktet tillåtna druvorna) Innan jag börjar måste jag erkänna att maten inte gjorde mycket för vinet. Kalkonfilé på Raviolibädd med Waldorfinspirerad sås, 6 pers Kalkon 1,3 kg kalkonfilé 3 msk soya Lägg filén i smord ugnssäker form. Pasta 750 g färsk ravioli, helst fylld med comtéost 2 liter hönsbuljong Koka upp pastan i hönsbuljongen enligt beskrivningen på förpackningen. 750 g färsk ravioli
Vinet var fruktigt och ganska lätt för att vara ett rödvin. 2 paket färsk ravioli med ricotta & spenat 80 g färsk spenat 1 ask körsbärstomater (250 g) 100 g oliver (detta skippade vi) 1/2 dl strimlade soltorkade tomater 1 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm nymalen svartpeppar 1/2 dl rostade pinjenötter 40 g flagad parmesanost 140 g parmaskinka i skivor Koka pastan enligt anvisningarna på paketen. 2 paket färsk ravioli