Fryspizza/Ravioli. 1 purjolök (men jag tog rödlök istället, var det jag hade hemma). 1 bit purjo (rödlök). 1 äpple 1 morot 2 vitlöksklyftor 1 purjolök (men jag tog rödlök istället, var det jag hade hemma). 1 bit purjo (rödlök)
1 rödlök. Stek svampen och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter
Ni kan gör olika typer av ravioli, bandpasta, pastablommor. Fetaostsallad (vinäger, olivolja, salt o peppar, rödlök, tomat, grön paprika, fetaost och kan kompletteras med lite sallad eller strimlad vitkål)
Blanda ihop spenaten, rödlöken, paprikan, oliverna, dillen och räkorna. Slutligen servera på tallrik, lägg kronärtskocksraviolin i booten, fisken på den och strö över sallden
Koka raviolin och servera den tillsammans med såsen och riven färsk parmesan. 1 paket färsk ravioli med riacotta och spenat. 1 hackad rödlök. Kram Karin 1 paket färsk ravioli med riacotta och spenat. 1 hackad rödlök
Färsk ravioli med stora vita bönor och parmesan4 portioner2 paket färsk ravioli (jag använde grön)1 förpackning stora vita bönor4 tomater1 liten rödlök2 avokador1 dl olivolja1/2 dl vit balsamvinägerminst 1 dl riven parmesanostsalt och pepparKoka pasta. 2 paket färsk ravioli (jag använde grön). 1 liten rödlök
Ravioli. 2 medelstora rödlökar, skivade. 2 medelstora rödlökar, skivade. Vilken härlig helg det varit. Först dateweekend i Uppsala (bifogar lite bilder) med mannen och sedan två härliga dagar hemma
Till varmrätt blir det ravioli med skogschampinjoner, tryffelskum och hyvlad tryffel och till det ska vi öppna en flaska Barolo som vi fick i bröllopspresent av Johan och Johannah
Servera raviolin med tomatsåsen, sallad och toppa med riven pecorino. Finhacka 1 rödlök. Koka 4 portioner spenat- och ricottaravioli enligt anvisning på förpackningen