Ravioli med pesto och vitlök recept

Ravioli med squashpesto

Ravioli med squashpesto

Mixa squash, skalad och hackad vitlök, solroskärnor, basilikablad, parmesanost och olja till en puré

Mat- & Vinsemester i Toscana

Primi Piatti var en Raviolimed en perfekt rinnig äggula och tryffel och smörsås. Det är som en Ravioli utan pastaskalet och smakade otroligt gott
Ravioli med pesto och vitlök

Ravioli med pesto och vitlök

Häll av vattnet, lägg direkt upp på tallrik och fördela pestoklickaroch crème fraicheklickar över den rykande heta pastan
Getostravioli med röd pesto

Getostravioli med röd pesto

Jag gjorde fyllning ochpestooch Wilhelm kavlade plattorna med hjälp av vår Kitchen aid. Smaka av med salt och peppar
Valnötspesto

Valnötspesto

Bilden visar hemlagad raviolimed tomatsås ochvalnötspesto. Skala valnötterna och mixa dem med olivolja, smulat bröd, hackad vitlök, citronsaft, finriven parmesan, olivolja, salt och peppar, späd ut pestonmed ett par matskedar av vattnen om du tycker att den är för tjock

Ricottafylld ravioli

Lägg dem tillsammans medvitlökoch pinjenötter och olja i mixer. Låt koka ihop en stund på svag värme innan du smakar av med salt och peppar

Restaurang Esperanza

Ugnsgratinerad och svampfylld ravioli i parmesansås, garneras med färska örter och vit tryffelolja. Ravioli

Citronpesto

Servera till den nykokta raviolin. Rör ner citronskalet i peston tillsammans med parmesan och olivolja