Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
Skär ut runda raviolimed hjälp av en pepparkaksform eller i nödfall ett glas. För att förhöja och komplettera smaken av den färska ostpastan, serverade jag rätten med salvia
Strö på rikligt med god parmesan ost. Riven parmesanost. Lägg till hälften av köttfärsen tillsammans med lite vin och se till att det fräser ordentligt i cirka fem minuter, rör om hela tiden
Krama ur vätskan och mixa spenaten med ricotta, ost, ägg, citronskal och muskot i en matberedare. Skär i fyrkanter med kniv, sporre eller ravioliskärare
I mataffären häromdagen fann jag ett paket raviolikuddar av spenat som hade en fetaostfyllning. Koka upp de passerade tomaterna med grädden och vänd ner hackad gul lök och pressa ner vitlök
Efter du kavlat så tunt så degen nästan är genomskinlig kan du antingen rulla ihop degen och sedan skära med vass kniv så tunt/tjockt du önskar eller varför inte göra ravioli eller lasagneplattor