Ravioli lammfärs recept

Svamp- och lammfärs ragu med Karl-Johanfylld ravioli

Servera med färsk kokt karl-johan ravioli och nyriven parmesanost. Tillsätt lammfärs, finhackad vitlök, muskot, oregano, salt och peppar och fräs på stark värme tills färsen är genomstekt
Topp 10 turkisk mat

Topp 10 turkisk mat

Manti - Manti är en sorts ravioli som kan serveras som soppa eller med lite yoghurt över. Tunnt grillade bröd med lammfärs på om det är Pide

Ravioli i tomatsås fyllda med lammfärs och getost

Lite pyssel med egna ravioli och det underlättar lite om man har en pastamaskin. Vi har haft svårt att hitta något vi varit riktigt nöjda med med lammfärs i tomatsås, men detta blev en riktig höjdare

Turkisk Ravioli

Koka raviolin i omgångar i en stor kastrull med saltat vatten, det tar ungefär 3 minuter tills de är al dente, om man vill ha dem mjukare kan de ligga i en minut till. 500 g lammfärs (går med nötfärs om man inte tycker om lamm)

Momo

De kan även kokas 6-8 minuter i saltat vatten som ravioli. 300 g lammfärs. Deg. Blanda vetemjöl med bakpulver och arbeta in vatten till en fast deg som påminner om pastadeg