Ravioli lök recept

Hemlagad ravioli

Hemlagad ravioli

Finhacka lök och vitlök. ½ gul lök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 2 vitlöksklyftor
Ravioli med köttfärsås

Ravioli med köttfärsås

Rengör moroten, sellerin och löken. 400 g ravioli. 1 finhackad lök. Finhacka och skär moroten i små runda bitar och inte alltför smala
Hemlagad ravioli

Hemlagad ravioli

Finhacka lök och vitlök. Hemlagad ravioli Blanda båda mjölsorterna samt salt på bakbord eller i bunke. gul lök
Färsk ravioli i mustig tomatsås

Färsk ravioli i mustig tomatsås

Finhacka gul lök och fräs i het stekpanna i smör tillsammans med de torkade örterna. Det ÄR den ultimata såsen och speciellt till ravioli, fylld färsk pasta som jag hittar ibland
Ravioli med svampfyllning

Ravioli med svampfyllning

Skala och finhacka löken. Igår gjorde Fredrik pastadeg och senare gjorde jag ravioli med svampfyllning till oss
Buljongkokt ravioli

Buljongkokt ravioli

Efter cirka en timma skalas och delas löken. Slutresultatet en smakrik buljong full av härlig ravioli med mör kött- och ostfyllning
Ravioli med zucchini, tomat och lammkorv

Ravioli med zucchini, tomat och lammkorv

Den här gången blev det färdigköpt ravioli med kronärtskocka och till den serverade jag en gräddig sås med zucchini, tomater, lammkorv, chili och lök
Ravioli i krämig tomatsås med hyvlad parmesan & krossade valnötter

Ravioli i krämig tomatsås med hyvlad parmesan & krossade valnötter

Häll ner lök och vitlök och fräs det tillsammans tills löken mjuknat. 1 liten gul lök, finhackad. 4 vitlöksklyftor, pressade. 500 g färsk ravioli, jag använde Paolos fyllda pasta med getost, prosciutto och honung. 1 liten gul lök, finhackad. 4 vitlöksklyftor, pressade
Ravioli med pepparsås

Ravioli med pepparsås

Fyllning10 champinjoner 100 g sidfläsk 1 schalottenlök 2 msk soja salt peppar. Pepparsås1 gul lök 4 champinjoner 3 msk kalvfond 3 dl vispgrädde 1 msk japansk soja 3 msk cognac 1 tsk svartpeppar 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar salt