Jag gillar hemlagad ravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Det ÄR den ultimata såsen och speciellt till ravioli, fylld färsk pasta som jag hittar ibland. Raviolin åker i på slutet ett par minuter bara, dom är ju redan klara och kokas snabbt i den heta såsen
När man är hemma från jobbet och sitter i pyjamas hela dagen och tycker synd om sig själv blir man väldigt rörd när någon kommer hem med en kasse fylld med hemliga ingredienser
Låt röran vila minst ett par timmar, gärna över natten i kylen innan du bygger raviolin. Det ser inte mycket ut på fotot, jag vet, men de var fyllda med en gyllenorange söt pumpafyllning som fullständigt smällte på tungan
Dessa delikata små kuddar är fyllda med bladspenat, vitlök, kesella och parmesanost. Primavera betyder vår på italienska så denna ravioli passar ju ypperligt att laga nu