Ravioli färskost recept

Svampfylld ravioli med rucola och pestosås

Svampfylld ravioli med rucola och pestosås

4 2 förp ravioli med svamp (à 250 g) 150 g sockerärter 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak 1/2 dl mjölk salt svartpeppar Till servering ruccolasallad ev pinjenötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Svampfylld ravioli med brynt smör

Svampfylld ravioli med brynt smör

Tillsätt färskosten och mixa till en kräm. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en gryta och koka raviolin, ca 3 minuter. 100 g färskost
Laxravioli på halländskt vis

Laxravioli på halländskt vis

Gör sedan klart fyllningen genom att blanda i färskosten och cheddarn med fisken. Här är ett experiment på jätteravioli med riktigt halländska smaker - pepparrot, lax och Kvibille Cheddar
Omelettrulle

Omelettrulle

Hade spenat o ricottablandning som jag hade haft till fyllning av mina hemmagjorda ravioli. Bred färskosten i ett tunt lager över omeletten
Svampravioli

Svampravioli

Låt svampfräset svalna, mixa (inte för fint) och blanda sen med färskost. Räcker gott till en svampmacka eller till en ny omgång av svampraviolin vi gjorde för någon vecka sen, dock den gången utan kantareller
Sportlov, kanske en liten matresa tillsammans med barnen

Sportlov, kanske en liten matresa tillsammans med barnen

Ni kan gör olika typer av ravioli, bandpasta, pastablommor. Här med en fyllning av färskost, smakrik ost (ädel, prästost, parmesan eller västerbotten), stekt gul lök och vitlök och hackad färsk spenat
Lätt-och-lagom-rock ’n’ roll

Lätt-och-lagom-rock ’n’ roll

Lika självskriven är den handgjorda raviolin i svampmättad consommé – kvällens i särklass starkaste kort – liksom den runda mjölkglassen med råhackad rabarber, rabarbergranité och citronverbena

MITT NYÅRSFIRANDE OCH NYÅRSMENY

Som förrätt blev det hemmagjorda ravioli med hummerfyllning. Blanda lökhacka med färskost och tillsätt dragon och hummer kött
Getostravioli med röd pesto

Getostravioli med röd pesto

Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv). 100 g getost, gärna färskost. 100 g getost, gärna färskost
Costes, Ungern (*)

Costes, Ungern (*)

Pan Fried Red Mullet, Ink Raviolis, Baby Squid, Fennel Puree, Spicy Fish Soup. Kaffegodis - creme anglais serverad som creme brulé, chokladrulle med färskost, olivoljemarmeladgodis, hallon-macron & chokladdoppad psysalis