Rör ner parmesanost och färskost och låt blandningen kalla. Lägg salladen i botten på tallrikar, lägg över raviolin och toppa med testiklarna och lite av stekskyn
4 2 förp ravioli med svamp (à 250 g) 150 g sockerärter 300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak 1/2 dl mjölk salt svartpeppar Till servering ruccolasallad ev pinjenötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Gör sedan klart fyllningen genom att blanda i färskosten och cheddarn med fisken. Här är ett experiment på jätteravioli med riktigt halländska smaker - pepparrot, lax och Kvibille Cheddar
Låt svampfräset svalna, mixa (inte för fint) och blanda sen med färskost. Räcker gott till en svampmacka eller till en ny omgång av svampraviolin vi gjorde för någon vecka sen, dock den gången utan kantareller
Ni kan gör olika typer av ravioli, bandpasta, pastablommor. Här med en fyllning av färskost, smakrik ost (ädel, prästost, parmesan eller västerbotten), stekt gul lök och vitlök och hackad färsk spenat
Lika självskriven är den handgjorda raviolin i svampmättad consommé – kvällens i särklass starkaste kort – liksom den runda mjölkglassen med råhackad rabarber, rabarbergranité och citronverbena
Ravioli med färskost, valnötter och spenat i krämig bacon- och svampsås. Laga ravioli samtidigt som ni högljutt sjunger schlagerdängor och gamla Shirley Basseylåtar