färskalasagneplattor. Koka lasagneplattorna i rikligt med vatten ien stor gryta. Fördela detpå den ena halvan av varje lasagneplatta,och vik över den andra halvan så det blir enöppen ravioli
färskalasagneplattor. finhackade färska örter. Kavla ut lasagneplattorna lite på en mjölad bänk. Ravioli. Pensla raviolin med lite vatten runt fyllningen, lägg en ny lasagneplatta över och tryck till runt kanterna
Här kommer den tyska varianten på ravioli. Jag har försökt att fuska med färskalasagneplattor men de spricker lätt när man viker dem och är lite för tjocka
Efter du kavlat så tunt så degen nästan är genomskinlig kan du antingen rulla ihop degen och sedan skära med vass kniv så tunt/tjockt du önskar eller varför inte göra ravioli eller lasagneplattor
spaghetti, tagliatelle eller ravioli. Och nedan hittar ni även den färska pastadegen. Dock har jag bara gjort lasagneplattor men även testat att göra spaghetti eller nudlar enl nedan bara för att se om det blev bra med överbliven deg
Efter att ha tittat på alldeles för många olika recept på hemmagjord ravioli och konstaterat att det blev för avancerat för mig just nu var jag ute efter en enklare variant
Eller varför inte använda ett glas och forma ut små cirklar och göra ravioli eller tortelloni. Om du har en pastamaskin eller en kavel är det enkelt att plocka ut degen och kavla ut den och sedan göra spagetti, tagliatelle eller lasagneplattor
färska spenat. Rulla ut lasagneplattorna på en mjölad bänk, pensla ovan sidan med resterande äggula, lägg en klick av spenat och ricottablandingen på pastan och vik över, skär ut en ravioli