Ravioli fänkål recept

Oaxen Krog 2010

Sup i form av simtur runt ön, träsked med någon fisk, ravioli på nåt och i kopparna var det svampkräm
Onsdagspasta med höstens skatter!

Onsdagspasta med höstens skatter!

Ansa och finstrimla fänkålen. Stek fänkålen och svampen tills den fått fin färg, salt lite. 1 paket färsk ravioli fylld med karl johan svamp2 humrar1/2 fänkålsstånd (litet)10 körsbärstomater10 st SkogschampinjonerParmesanostOlivoljaCitronFlingsaltDill till garnering. 1 paket färsk ravioli fylld med karl johan svamp. 1/2 fänkålsstånd (litet)

Klättring och mat i Cinque terre

Till exempel musslor från odlingarna nedanför, hemgjord pesto, sardeller och vildsvinsragu till egna ravioli
Räkfylld ravioli i hummersoppa...

Räkfylld ravioli i hummersoppa...

Fräs morot, röd lök, vitlök och fänkål i smör. Det är faktiskt första gången jag gör egen pasta och det är inte helt lätt, ravioli speciellt är det ju lite pill med
Mixed seafood grill

Mixed seafood grill

Barnen kalasade på en burk ravioli - det är fredagsgott för dem. Skär 1 fänkål, 1 palsternacka och 1 knippe sparris i lika stora bitar och lägg på en plåt. 1 fänkål
Halv åtta hos Lotta IV

Halv åtta hos Lotta IV

Lotta bjöd på hemmagjorda ravioli till huvudrätt - are you impressed. Lottas ravioli. ) Lotta använde en drinkshaker för att skära ut cirklar till raviolin, men något annat med vassa kanter funkar bra, man kan också skära ut fyrkanter

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert

Gott chockrosa slut

Jag försökte mig på att göra rödbetsfylld ravioli. Förrätten var då av det mer raffinerade slaget i form av Kyld soppa med fänkål och druvor och rekommenderas å det varmaste