Toppa med hackad dill. 1 paket färsk ravioli fylld med karl johan svamp2 humrar1/2 fänkålsstånd (litet)10 körsbärstomater10 st SkogschampinjonerParmesanostOlivoljaCitronFlingsaltDill till garnering. 1 paket färsk ravioli fylld med karl johan svamp
Jag inspirerades av Lina och köpte hem lax och färsk ravioli. Lax med färsk ravioli och yoghurtsås med dill och basilika4 portionerca 500 g laxfilé2 pkt färsk ravioli med ricotta och spenat ca 200 g fryst sparris (men givetvis färsk när det blir säsong för det. Yoghurtsås med dill och basilika2 dl turkisk yoghurt1 liten eller ½ pressad vitlöksklyfta½ dl fryst dill½ dl fryst basilikasalt, pepparBlanda ingredienserna och låt stå kallt en halvtimme
Lägg försiktigt i raviolin. Dillpesto. 2) Hemmagjord pasta -Ravioli5 ägg8,333 dl vetemjöl Knåda ihop degen väl och låt stå och vila i kylen över natten- Kavla ut degen med hjälp av pasta maskinen och stansa ut små cirklar ur degen, fyll med lämplig fyllning (Jag valde 150 g grönmögelost och 5 dl keso som jag blandade samman)- Tryck ihop till halvmånar och tryck med en gaffel längst ut för att inget av fyllningen ska sippra ut. 3) Oxfilé med rotfrukter, dillpesto och vitvinssabayon Kött. 2 dl finhackad dill1 dl pinjenötter2 skivade vitlöksklyftor1 dl olivolja2 dl riven västerbottenost2 krm salt1 krm svartpepparMixa ovanstående i en matberedare